Overval tankstation Van Hogendorpweg Gorinchem

donderdag 3 december 2015

Gorinchem - Woensdagavond is een tankstation op de Van Hogendorpweg in Gorinchem overvallen. De daders zijn er met een onbekend geldbedrag vandoor. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

Het is even na half tien ’s avonds als een jongeman en jonge vrouw het tankstation binnenlopen. Zij bedreigen de medewerkster met een vuurwapen en eisen geld. De medewerkster doet een greep in de kassa en gooit dit op de balie. De daders gaan er met het geld vandoor.

 

 

Meerdere agenten en de politiehelikopter zoeken de omgeving af waaronder het Gijs van Andelpark. De daders zijn niet meer aangetroffen, wel een mes en verschillende kledingstukken. De politie doet nader onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

 

 

Na de overval zijn de verdachten vermoedelijk weggerend in de richting van de Driemanschapslaan, waarna zijn vermoedelijk de Banneweg zijn overgestoken in de richting van de wijk Stalkaarsen.

 

 

Heeft u woensdagavond in de omgeving van de Van Hogendorpweg of het Gijs van Andelpark personen gezien die zich verdacht gedroegen, dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Als u liever anoniem wilt blijven, kunt u bellen met M. via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hoornaar | 112 alarmeringen Hoornaar | Goedkoop Tanken in Hoornaar | Supermarkten in Hoornaar | Weerbericht Hoornaar