Jongens komen goed weg bij verkeersongeval Giessenburg

zaterdag 5 september 2015

Giessenburg - Twee jongens zijn aan zware verwondingen of erger ontsnapt, toen ze op in de nacht van 4 op 5 september op een fietspad langs de A.M.A. van Langeraadweg ten val kwamen.

Onbekenden hadden op het fietspad, ter hoogte van zwembad de Doetse Kom, een spanband tussen twee brugleuningen over het fietspad gespannen. De twee jongens reden samen op één bromfiets en de bestuurder reed rond 03.00 uur nietsvermoedend tegen de spanband aan. Beide jongens hielden aan de val blauwe plekken en kneuzingen over en kunnen van geluk spreken dat het niet erger afliep. De bromfiets raakte flink beschadigd. De jongens gaan aangifte doen.

De politie neemt de zaak hoog op en wil graag weten wie de spanband over het fietspad heeft/hebben gespannen. Heeft u gezien wie het gedaan heeft of heeft u andere informatie die leidt naar de dader(s), neemt u dan contact op met de politie. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar basisteam Alblasserwaard/Vijfheerenlanden van de politie-eenheid Rotterdam. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hoornaar | 112 alarmeringen Hoornaar | Goedkoop Tanken in Hoornaar | Supermarkten in Hoornaar | Weerbericht Hoornaar