Hoornaar | straatinfo

inbraak politie meldingen

Politie zoekt inbrekers Hoornaar

inbraak

Hoornaar - De politie is op zoek naar inbrekers die afgelopen weekend hun slag sloegen op de Lage Giessen, in het dorp Hoornaar van de gemeente Giessenlanden. Heeft u iets gezien of gehoord zaterdagmiddag of zondagochtend? Bel 0900-8844.

Zaterdagmiddag kwam er een melding binnen van een inbraak op de Lage Giessen. Via de achterdeur wisten de inbrekers binnen te komen en zo verschillende spullen weg te nemen. Het gebeurde tussen 14.30 uur en 17.00 uur. Zondagochtend bleek dat inbrekers ook hadden toegeslagen in dezelfde straat een stukje verderop. Ook hier zijn meerdere persoonlijke goederen weggenomen. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Heeft u iets gezien of gehoord?

De inbrekers waren zaterdagmiddag en zondagochtend actief. Is u wellicht iets opgevallen dat weekend? Gedroeg iemand zich verdacht of heeft u andere informatie die kan helpen bij het oplossen van deze inbraken? Bel dan 0900-8844 of als u liever anoniem blijft, 0800-7000. De man(en) is/zijn vermoedelijk weggereden in een zwarte auto.

Ziet u iets verdachts? Twijfel niet, bel altijd 112.

U kent uw buurt en de bewoners het best. Twijfel daarom noot als u iets verdachts ziet. Staat er een onbekende auto al langer op een plek? Lopen er verdachte personen door de straat, kijken ze overal naar binnen?Meld het bij de politie. U bent onze ogen en oren van de buurt. Wist u dat 80% van de heterdaadaanhoudingen wordt gedaan na een 112 melding? Dus, twijfel niet, bel 112.

Soortgelijke berichten

Politie zoekt betrapte inbrekers
Lage Vuursche

Politie zoekt inbrekers edelstenenwinkel
Bronkhorst

Inbreker zoekt het platteland op
Goes

Drie woningbraken in Udenhout, politie zoekt getuigen
Udenhout

Honderden katalysatoren gestolen, politie zoekt getuigen
De Lutte

Politie zoekt getuigen na inbraken in kerken
Oldebroek

Inbraak in winkel, politie zoekt getuigen
Enschede

Politie zoekt getuigen van overval op woning
Asten

Inbrekers aangehouden
Beverwijk

Inbrekers aangehouden
Hoofddorp

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio