Bedrijfsinbraak juwelier, politie zoekt getuigen

donderdag 20 november 2014

Schoonhoven - In de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 november werd er door vermoedelijk drie daders ingebroken bij een juwelier aan de Lopikerstraat. Ondanks een massale zoektocht van verschillende politie-eenheden werden de drie verdachten niet meer gevonden.

Omstreeks 04.00 uur kreeg de politie een inbraakmelding bij de juwelier. Toenagenten ter plaatse kwamen, bleek dat de voordeur van de juwelierszaak wasopengebroken. Omstanders meldden de agenten dat er drie personen waren weggerenden in een auto waren weggereden. Bij het aanrijden naar Schoonhoven zag eenpolitie-eenheid uit de regio Utrecht dat een personenauto hen tegemoet kwam.Deze auto reed op een polderweg alwaar op dat tijdstip zeer weinig verkeer is.Ten einde de auto te controleren gaven de agenten een stopteken. De autobestuurder negeerde dat, gaf vol gas en reed vervolgens weg in de richting vanHaastrecht. Op de Bergvlietlaan te Haastrecht reed de bestuurder van de autozich vast op een doodlopend stuk weg. De agenten zagen drie personen uit dezeauto stappen en wegrennen. Direct werd een grote zoekactie op touw gezet,waarbij ook een politiehelikopter werd ingezet. Ondanks de inzet van veleagenten, werden de drie verdachten niet meer aangetroffen. Wel werd later op deroute waar de personen hadden gerend een tas gevonden met juwelen die warenweggenomen bij de inbraak. De auto waren de personen in reden is in beslaggenomen.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze inbraak? Heeft u informatie die de politiekan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met depolitie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem opnummer 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hoornaar | 112 alarmeringen Hoornaar | Goedkoop Tanken in Hoornaar | Supermarkten in Hoornaar | Weerbericht Hoornaar