Schuur brandt af, stoffelijk overschot aangetroffen

maandag 6 januari 2014

Lexmond - In een schuur aan de Zederikkade in Lexmond, die op zondagavond 5 januari door een brand verwoest werd, is een stoffelijk overschot van een man aangetroffen. Het lichaam was ernstig verbrand en de politie heeft de identiteit van het slachtoffer nog niet met zekerheid vast kunnen stellen. De politie kan een misdrijf niet uitsluiten en heeft daarom een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van 20 rechercheurs op de zaak gezet.

In een schuur aan de Zederikkade in Lexmond, die op zondagavond 5 januaridoor een brand verwoest werd, is een stoffelijk overschot van een manaangetroffen. Het lichaam was ernstig verbrand en de politie heeft de identiteitvan het slachtoffer nog niet met zekerheid vast kunnen stellen. De politie kaneen misdrijf niet uitsluiten en heeft daarom een Team Grootschalige Opsporing(TGO) van 20 rechercheurs op de zaak gezet.

Zondagavond 5 januari rond 21.00 uur werd de brand in de schuur gemeld waarna debrandweer en politie snel ter plaatse waren. Al tijdens het blussen ontdekten debrandweermensen het stoffelijk overschot. Nadat de brand geblust was, werd doorde politie direct een sporenonderzoek gestart. Op het terrein bij de schuur werdeen auto aangetroffen die door de politie in beslag werd genomen.

Getuigen gevraagd

Bij het onderzoek naar de brand kan de politie de hulp van het publiek goedgebruiken. Wie op 5 januari, voorafgaand aan of tijdens de brand iets verdachtsis opgevallen in de buurt van de getroffen schuur, wordt gevraagd contact met depolitie op te nemen. Ook andere informatie die helpt in het onderzoek is welkom.U kunt bellen naar 0900-8844, vragen naar de politie eenheid Rotterdam envervolgens naar het TGO 'Zederik' dat onderzoek naar de brand in Lexmond doet.Anoniem uw tips doorgeven kan via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hoornaar | 112 alarmeringen Hoornaar | Goedkoop Tanken in Hoornaar | Supermarkten in Hoornaar | Weerbericht Hoornaar