Politie houdt potentile overvallers aan

dinsdag 25 augustus 2015

Gorinchem - Met de aanhouding van vijf mannen heeft de politie in Gorinchem mogelijk een overval kunnen voorkomen.

Op woensdagavond 19 augustus zagen agenten op de Bataafsekade een auto zonderverlichting rijden. In de auto, die als gestolen gesignaleerd stond, zaten tweemannen die op verdenking van heling werden aangehouden. Deze twee verdachten,een 21-jarige Rotterdammer en een 27-jarige man uit Krimpen aan den IJssel,werden aan andere gearriveerde agenten overgedragen. Tegelijkertijd kwam bij depolitie de melding binnen van een verdachte situatie bij het Caribabad inGorinchem, zo'n 100 meter van de agenten vandaan. Zij aarzelden niet en namendirect poolshoogte.

Bij het zwembad werden drie mannenaangetroffen die zich niet kondenlegitimeren en ook zij werden aangehouden. Het gaat om een 16-jarige jongen uitCapelle aan den IJssel, een 17-jarige jongen uit Rotterdam en een 31-jarige manuit Rotterdam. In de directe omgeving werden later een vuurwapen, twee messen enandere goederen aangetroffen. Mogelijk wilden deze drie mannen, al dan niet metde twee anderen, met deze wapens een overval plegen. Alle vijf verdachten zittenvast.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hoornaar | 112 alarmeringen Hoornaar | Goedkoop Tanken in Hoornaar | Supermarkten in Hoornaar | Weerbericht Hoornaar