Identiteit slachtoffer schuurbrand Lexmond bekend

woensdag 8 januari 2014

Lexmond - De identiteit van de dode man die op zondagavond 5 januari in een afgebrand schuurtje aan de Zederikkade in Lexmond werd gevonden, is bekend. Het gaat om een 55-jarige man uit Ameide. Zijn identiteit kon op 8 januari aan de hand van zijn gebitsgegevens worden vastgesteld. De oorzaak van de brand en het overlijden van het slachtoffer is nog niet bekend. De politie onderzoekt meerdere scenario?s.

De brand werd op zondagavond rond 21.00 uur gemeld door een automobilist dieop de nabijgelegen A27 de vlammen opmerkte. Op het terrein van het afgebrandehouten gebouwtje trof de politie op zondagavond 5 januari een bestelauto aan dieop naam van een bedrijf staat. Uit onderzoek bleek dat de auto in gebruik wasbij de voornoemde man uit Ameide.

Het team van 20 rechercheurs dat op het onderzoek zit, probeert op dit momentduidelijk in beeld te krijgen wat er zich op 5 januari tussen 13:00 en 21:00 uurin en rond het schuurtje aan de Zederikkade heeft afgespeeld. Forensischerechercheurs hebben de omgeving uitgekamd en ? letterlijk ? in beeld gebracht,op zoek naar sporen. De komende dagen wordt dit onderzoek voortgezet.

Informatie blijft welkom

Naar aanleiding van eerdere oproepen hebben zich al enkele getuigen bij depolitie gemeld met waardevolle tips, maar meer informatie blijft van hartewelkom. Wie op zondagavond 5 januari, voorafgaand aan of tijdens de brand ietsverdachts is opgevallen in de buurt van de getroffen schuur, wordt gevraagdcontact met de politie op te nemen. Ook andere informatie die helpt in hetonderzoek is welkom. U kunt bellen naar 0900-8844, vragen naar de politieeenheid Rotterdam en vervolgens naar het TGO 'Zederik' dat onderzoek naar debrand in Lexmond doet. Anoniem uw tips doorgeven kan via 0800-7000. Wie lieveranoniem wil spreken met iemand van het Team Criminele Inlichtingen, kan bellennaar 06-34224064.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hoornaar | 112 alarmeringen Hoornaar | Goedkoop Tanken in Hoornaar | Supermarkten in Hoornaar | Weerbericht Hoornaar