Politie onderzoekt diverse brandjes in Gorinchem

zondag 18 december 2016

Gorinchem - In de nacht van zaterdag op zondag is er in de wijk Wijdschild in Gorinchem op diverse plaatsen sprake geweest van brand. Daarbij zijn met name kliko’s en fietsen in brand gestoken. In twee gevallen sloeg de brand over naar een naastgelegen schuurtje en naar een woning. Niemand raakte gewond.

De politie heeft op dit moment zes zaken in onderzoek. Aan de Componistenstraat was een brandende kliko er waarschijnlijk de oorzaak van dat een schuurtje in vlammen opging. Een woning aan het Arsenaal liep door een brandende fiets aan de binnen- en buitenkant schade op en is tijdelijk onbewoonbaar. De twee bewoners zijn ongedeerd en elders opgevangen.

Forensische Opsporing doet sporenonderzoek en de politie houdt een buurtonderzoek. Een getuige sprak over een man van 1.80m met een rugzak en een jas met lichte mouwen die was weggelopen bij een van de brandhaarden. De politie wil graag spreken met deze man, mogelijk kan hij meer vertellen over wat er gebeurd is. 

Mensen die informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek en nog niet gesproken hebben met de politie, worden gevraagd contact op te nemen via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via onderstaand tipformulier. 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hoornaar | 112 alarmeringen Hoornaar | Goedkoop Tanken in Hoornaar | Supermarkten in Hoornaar | Weerbericht Hoornaar